Programa
Ar tai tau ?

Ši programa skirta Tau, jeigu:

– Svajoji tapti vienu geriausiu virtuvės šefu(-ių);
– Turi ambicijų įkurti bei valdyti savo restoraną;
– Nori mokytis iš geriausių virtuvės šefų;
– Esi ryžtinga, kūrybinga ir ambicinga asmenybė;
– Nori sužinoti, išmokti ir pasiekti kulinarinio mokslo aukštumų gastronomijos pasaulyje;
– Nori tobulinti profesinius įgūdžius aukščiausiame profesiniame lygmenyje.

Virėjo studijų programa

Tai virėjo mokymo studijų programa, kurios tikslas yra parengti aukštos kvalifikacijos virtuvės darbuotojus, gebančius ne tik teorijoje, bet ir praktikoje taikyti pažangius maisto gamybos principus, išmanančius naujausias virtuvės technikas, maisto procesų valdymo, maitinimo paslaugų organizavimo klausimus, maisto ir vyno derinimo ypatumus. Studijas sudarys teorija ir pastovi praktika restorane.

Studijų trukmė: 2 metai / 4 semestrai
Suteikiama kvalifikacija: Aukštos kvalifikacijos virėjas
Minimalus išsilavinimas: Vidurinis
Studijų semestro kaina: nuo 850 €
Priemonės: kiekvienas studentas gaus asmeninį peilių rinkinį, du virėjo švarkus ir prijuostę.
Studijų programą sudaro:
Klasikinė prancūziška virtuvė ir jos technikos.
Susipažinimas su padavėjo darbu, kas leis geriau suprasti padavėjo darbo specifiką. Komunikacija tarp salės ir virtuvės yra vienas iš restorano sėkmės garantų.
Vyno/alaus ir maisto derinimo ypatumai. Studentai gaus bazines žinias apie vyną, atskleisime vyno derinimo su maistu subtilumus. Baigus šią mokymo programą, išduodamas studijų baigimo diplomas.

Ar tai tau ?