Akademija

Kodėl mes ?

– Šios programos vadovas, sumanytojas – virtuvės šefas ir restoranų savininkas Liutauras Čeprackas pasiruošęs betarpiškai dalintis savo žiniomis bei patirtimi su studentais.

– Mes tikime, kad be teorijos – ypač svarbi yra praktika, todėl savo kulinarinius įgūdžius nuolat tobulinsite restoranuose nuo I semestro.

– Sudarysime galimybę atlikti praktiką ne tik Lietuvoje, bet ir geriausiuose užsienio restoranuose Prancūzijoje, Ispanijoje, Italijoje, Skandinavijoje, kt.

– Nuo 4 semestro už praktiką bus mokamas MMA.

– Kursą sudaro nedidelė studentų grupė (9-10 studentų), todėl skiriamas individualus dėmesys kiekvienam.

“Gastronomika” konditerijos meistrė Jekaterina Zvokuvienė – mokys konditerijos paslapčių.

– Kviestiniai svečiai taip pat dalinsis savo patirtimi: Martynas Praškevičius (“Džiaugsmas”), Vytautas Samavičius (“Monai”, “Momo Grill”), kt.

– Bus skiriamas dėmesys ir vyno kultūros pažinimui, kurią padės atskleisti someljė.

Liutauro Čepracko kulinarijos akademija

Siekiant stiprinti profesinio rengimo studijas kulinarijos srityje, 2018 m. Liutauro Čepracko iniciatyva įkurta kulinarijos akademija, kurioje ruošiami restoranų verslo profesionalai ir aukštos kvalifikacijos virtuvės personalas.

Sukūrėme studijų programos turinį, pagrįstą klasikine teorija ir praktinių įgūdžių tobulinimu, naudodami tradicines bei pažangias maisto gamybos technikas.

Kodėl mes ?


Apie Liutaurą