[contact-form-7 id="176" title="Registracija"]
1 pamoka.
2 pamoka.
3 pamoka.
4 pamoka.
5 pamoka.
6 pamoka.
7 pamoka.
8 pamoka.
9 pamoka.
10 pamoka.
Charčio
Viščiukas Korma
Įdarytos paprikėlės
Kiaulienos nugarine HK stiliumi
Avižotto
Saldžių bulvių / moliūgų pyragas
Silkės ir bulvių apkepas
Viščiukas 65
Šiupininė
Džiovintos paprikos ir svogūnų traškumos aliejus
Silkės salotos
Lašišos pyragas
Sūdyta menkė su bulvėmis ir kiaušiniu
Įdaryti makaronai
Migdolų sriuba
Ryžiais įdarytas viščiukas
Varškiniai biskvitai
Česnakinė sriuba
Špecliai su sūriu ir keptais svogūnais
Viščiuko pikata
Traškūs kalmarai su nduja majonezu
Netikras zuikis
Namų gamybos pasta su jaučio žandų ragu
Bandelės su namų gamybos Devonšyro kremu
Žudiko makaronai
Spagečiai su mėsos kukuliais
Viščiukas troškintas Jamaikos stiliumi
Grybų/bulvių sriuba
Kalafiorų sriuba su dešrelėmis
Perlotto angliadegių stiliumi
Šviežių kukurūzų polenta su šakninių daržovių troškiniu
Viščiuko ir spagetti apkepas
Įdarytos krevetės
Obuolinės spurgos
Traški ėriuko nugarinė su grybais ir sūriu
Lašiša troškinta birmietiškame padaže
Viščiukas vietnamietiškai
Troškinta ėriuko kulninė
Meksikietiškas krevečių apkepas
“Girti” kukuliukai su miežių koše
Baklava
Pyragas su krevetėmis
Viščiukas keptas druskoje
Kofta su orzo
Vištienos ramen
Chashu kiauliena
Sumuštinis su tunu
Įdaryti viščiuko sparneliai
Klubinis sumuštinis
Buldak viščiukas
Makaronų salotos vietnamietiškai
Jaučio skrandžio sriuba
* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis
KULINARIJOS KURSAI’ 2023| RUDUO
Pradedame 10-ąjį Liutauro Čepracko kulinarijos kursų sezoną, mėgstantiems gaminti ir norintiems tobulėti virtuvėje 2023 m. rugsėjo-lapkričio mėn.
Kviečiame registruotis į dvi pogramas:
–IŠ VISUR IR APIE VISKĄ (NAUJA PROGRAMA)!
–KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE
* galite rinktis vieną arba abi programas.
___
KULINARIJOS KURSAI: KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE (10-ties pamokų kursai)
Kursų pradžia: 2023 m. rugsėjo 26 d.
Kursų pabaiga: 2023 m. lapkričio 28 d.
Galimos grupės: antradienis (17:30 val.) – LIKO 5 VIETOS
Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių
Amžiaus cenzas: N-14
Kaina*:
-1100 EUR (kaina užsiregistravusiems ir sumokėjusiems iki 2023-09-13)
-1200 EUR (kaina užsiregistravusiems nuo 2023-09-14)
___
KULINARIJOS KURSAI: IŠ VISUR IR APIE VISKĄ (NAUJA PROGRAMA) (10-ties pamokų kursai)
Kursų pradžia: 2023 m. rugsėjo 27 d. ir rugsėjo 28 d.
Kursų pabaiga: 2023 m. lapkričio 29 d. ir lapkričio 30 d.
Galimos grupės:
trečiadienis 17:30 val. – VIETŲ NEBĖRA
ketvirtadienis 17:30 val. – LIKO 3 VIETOS
Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių
Amžiaus cenzas: N-14
Kaina*:
-1100 EUR (kaina, užsiregistravusiems ir sumokėjusiems, iki 2023-09-13)
-1200 EUR (kaina užsiregistravusiems nuo 2023-09-14)
Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16I, Vilnius
Detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba 869937770
*Registracija patvirtinama tik sumokėjus už kursus
____
Liutauro Čepracko kulinarijos akademijos kursų sąlygos ir taisyklės
1. Liutauro Čepracko kulinarijos akademija (toliau – Akademija) pasilieka teisę pakeisti ar atšaukti bet kokį renginį esant bet kokioms nenumatytoms aplinkybėms. Tokiu mažai tikėtinu atveju mes susisieksime su Jumis ir pasiūlysime kitą datą arba visiškai atšaukus renginį, padengsime išlaidas.
2. Akademijos kursai yra maisto ruošimo renginys.
3. Užsiėmimų patalpos užpildomos eilės tvarka ir vietos rezervuojamos tik dalyviams, sumokėjusiems dalyvio mokestį.
4. Pinigai už Akademijos kursų renginį negrąžinami. Jei Jūs negalite atvykti į Akademiją, galite atiduoti savo vietą kitam asmeniui, Jums neatvykus mes pasiliekame 100% dalyvio mokesčio.
5. Dalyvis sumokėjęs už Akademijos kursus, sutinka su Akademijos kursų sąlygomis ir taisyklėmis.