Kursai

Registracija

Kursai:



PAŽENGUSIŲJŲ LYGMUO

1 pamoka.

  • Žinomi ir imlūs darbui receptai.

  • Sluoksniuota tešla.

  • Velingtono jautiena.

  • Žuvis tešloje.

  • Garnyrai ir padažai.

2 pamoka.

  • Risotto.

  • Paella.

  • Arroz negre – Juodieji ryžiai.

  • Arroz caldoso – Ryžiai suktinyje.

3 pamoka.

  • Foie gras paštetas.

  • Foie gras pate: dvi rūšys.

  • Foie gras saute.

  • Priedai prie foie gras.

  • Brioche.

4 pamoka.

  • Prancūziška klasika.

  • Pate Lyonnaise – Liono paštetas.

  • Vištienos tortas.

  • Kaimiškas paštetas.

  • Garnyrai ir padažai.

5 pamoka.

  • Jūros gėrybės.

  • Lobsteris ir du skirtingi jo gaminimo būdai: HK stiliumi ir Thermidor.

  • Krevetės, aštuonkojis.

  • Garnyrai ir padažai.

6 pamoka.

  • Moliuskai.

  • Austrės: keturi gaminimo būdai.

  • Vongole.

  • Midijos: trys gaminimo būdai.

  • Priedai, garnyrai, padažai.

7 pamoka.

  • Konditerija.

  • Biscotti.

  • Caneles.

  • Macarons.

KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE

1 pamoka. 

  • Pasta alla norma

  • Ossobuco ir gremolata

  • Risotto Milanese

  • Krevečių kokteilis

  • Creme caramel

2 pamoka.

  • Pão de queijo

  • Cordon Bleu stiliaus žuvis

  • Kalės kopūstas Jamaikos stiliumi

  • Ryžiai su juodomis pupelėmis

  • Crepes Suzette

3 pamoka.

  • Moqueca

  • Lašišos rillette

  • Chilli con carne

  • Nachos

  • Japoniškas karis

  • Imperatorienės ryžiai

4 pamoka.

  • Moussaka

  • Enchiladas

  • Kimchi

  • Gumbo

  • Pavlova

5 pamoka. 

  • Khoresht-e Fesenjan

  • Aligot

  • Spring rolls fried

  • Singapore Laksa style

  •  Cobbler

6 pamoka.

  • Mėsos pyragas

  • Poutine

  • Viščiukas parmigiana

  • Viščiukas sojos padaže

  • Mieliniai blynai

7 pamoka.

  • Adjaruli

  • Pollo cacciatore

  • Bibimbap

  • Shelter shrimps

  • Pad thai

  • Biryani

8 pamoka. 

  • Fideua

  • Cassoulet

  • Mapo tofu

  • Bok Choi su česnakais

  • Red curry

9 pamoka.

  • Banh Cuon

  • Croque madame

  • Kepti ryžiai

  • Vištiena su anakardžiais

  • Krevetės su juodųjų pipirų padažu

  • Agurkų salotos

10 pamoka.

  • Chao

  • Soup dumplings

  • Bao

  • Kottbullar

  • Tom Yum

  • Kimchi ryžiai

 

Kulinarijos kursai Profesionalams ir mėgėjams

VIETŲ NEBĖRA!
Dėkojame užsiregistravusiems dalyviams.
Kiti kursai planuojami 2021 m. vasario mėn.
____

Liutauro Čepracko kulinarijos akademija kviečia į  kulinarijos kursus mėgstantiems gaminti ir būsimies profesionalams

Kviečiame registruotis į dvi kursų programas:

KULINARIJOS KURSAI:  KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE (COVID-19 edition) (Nauja programa!)

Kursų pradžia: 2020 m.  spalio 3 d. (12:00 val.)

Galimos grupės:   šeštadienis – nuo 12:00 val.

Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
Dalyvių skaičius: iki 9 dalyvių

Kaina*: 950 EUR (užsiregistravusiems iki 2020-09-11)

1000 EUR (užsiregistravusiems iki 2020-09-24)

1100 EUR (užsiregistravusiems nuo 2020-09-24)

* Ankstesnius kursus baigusiems dalyviams – taikoma 10 proc. nuolaida.

KULINARIJOS KURSAI: PAŽENGUSIŲJŲ LYGMUO (7-nių savaičių kursai)

Kursų pradžia: 2020 m. rugsėjo 30 d.

Galimos grupės: trečiadienis 17:30 val.

Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
Dalyvių skaičius: iki 9 dalyvių

Kaina*: 850 eur (užsiregistravusiems iki 2020-09-11)

950 eur (užsiregistravusiems iki 2020-09-24)

1000 eur (užsiregistravusiems po 2020-09-24)

*Ankstesnius kursus baigusiems dalyviams – taikoma 10 proc. nuolaida.

 

Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius

Išankstinė registracija ir detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba 869937770

Registracija patvirtinama tik  sumokėjus už kursus iki registracijos nustatyto termino.

Registracija


PAŽENGUSIŲJŲ LYGMUO PROGRAMA


KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE PROGRAMA