Kursai

Registracija

Kursai:



„55 RECEPTAI – IŠ VISUR IR APIE VISKĄ“

1 pamoka.

  • Spaghetti carbonara  – Angliadegių makaronai 
  • Salmorejo  – Kordobos šaltsriubė 
  • Croquetas de Jamon  – Kumpio kroketai 
  • Prancūziška svogūnų sriuba 
  • Focaccia  – Plokščia itališka duona 
  • Pizza al taglio  – Romos pica

2 pamoka.

  • Gambas al ajillo  – Krevetės su česnakais 
  • Gazpacho  – Pomidorų šaltsriubė 
  • Ratatouille  – Daržovių troškinys
  • Ėriuko koja su mėtų padažu 
  • Vaisinė šaltsriubė

3 pamoka.

  • Tortilla de patatas  – Ispaniškas bulvių omletas 
  • Saltimbocca alla Romana  – Veršienos suktinukai 
  • Gnocchi Parisienne  – Paryžietiški virtinukai 
  • Balandėliai 
  • Waterzooi viščiukas  – Viščiukas belgiškai 
  • Kaiserschmarrn  0 Kaizerio blynai

4 pamoka.

  • Cassoulet  – Klasikinis prancūziškas pupelių troškinys 
  • Confit de canard  – Ančių taukuose virta anties šlaunelė 
  • Raviolo al uovo  – Raviolis įdarytas rikotos kremu bei kiaušinio tryniu 
  • Gnudi  – Itališki rikotos virtinukai su karamelizuotu sviestu ir šalavijais 
  • Pho Bo  – Vietnamietiška jautienos sriuba

5 pamoka.

  • Vitello tonnato  – Veršiena tuno padaže 
  • Kijevo kotletas su svieste troškintomis morkomis 
  • Pasta all’Amatriciana  – Makaronai pomidorų padaže romietiškai 
  • Troškinti kopūstai su antiena 
  • Steak Tartare  – Jautienos kapotinis

6 pamoka.

  • Rizotas su burokėliai ir gorgonzolos sūriu 
  • Arancini  – Įdaryti ryžių kukuliai 
  • Fish and chips  – Britų gatvės maistas 
  • Grilled cheese  – Keptas sūrio sumuštinis 
  • Jerk chicken  – Viščiukas jamaikietiškai 
  • Bao  – Garuose virtos kiniškos bandelės

7 pamoka.

  • Banh mi  – Vietnamietiškas sumuštinis su krevetėmis 
  • Ceviche con leche de tigre  – Žuvis perujietiškai su tigrės pienu 
  • Wiener Schnitzel mit Kartoffelsalat  – Vienos šnicelis su bulvių salotomis 
  • Escalivada  – Katalonietiškas keptų daržovių užkandis
  • Guliašas su manų virtinukais 
  • Lašišos sriuba

8 pamoka.

  • Keptas viščiukas su peletrūnais ir daržovėmis 
  • Tajine  – Marokietiškas troškinys su aviena ir kuskusu 
  • Jautienos žandai burgundijos stiliumi su bulvių gratinu 
  • Sūdytos citrinos 
  • Lasagna  – Lazanija

9 pamoka.

  • BBQ pulled pork  – Plėšyta kiauliena 
  • Brioche bandelės 
  • Cannelloni alla ricotta  – Makaronai vamzdeliai įdaryti rikotos sūriu 
  • Piemenėlių pyragas 
  • Cacio e pepe  – Tradiciniai Romos makaronai

10 pamoka

  • Risotto  – Rizotas su smidrais ir krevetėmis 
  • Bouillabaisse  – Marselio žuvienė 
  • Befstrogenas  – Klasikinis sovietmečio patiekalas 
  • Tarte tatin  – Prancūziškas obuolių pyragas 
  • Gnocchi  – Itališki bulvių virtinukai

* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis.

 

PASAULIO VIRTUVĖS

KINŲ VIRTUVĖ

  • HK stiliaus žuvis
  • Kung Pao viščiukas
  • Wonton sriuba su krevetėmis
  • Lo Mein makaronai
  • Saldžiarūgštė kiauliena su ananasais
  • Viščiukas su medumi
  • Aromatingos keptos krevetės

INDIJOS VIRTUVĖ

  • Naan
  • Raita
  • Kalafiorų ir bulvių karis
  • Sviestinis viščiukas
  • Mango lassi
  • Krevečių karis
  • Avienos karis

Š. AMERIKOS VIRTUVĖ

  • Mac‘n‘cheese
  • Koleslovo salotos su majonezu ir be
  • Kreoliškas krevečių troškinys
  • Gruzdintas viščiukas (K.F.C.)
  • „Key Lime“ pyragas
  • „New York“ sūrio pyragas
  • Valdorfo salotos
  • Kukurūzų duona

TAILANDO VIRTUVĖ

  • Viščiukas su čili padažu
  • Tom Yum sriuba
  • Vasariniai suktinukai
  • Padažai
  • Imbierinės krevetės
  • Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis ir bazilikais
  • Garinta žuvis
  • Mango salotos

MEKSIKOS VIRTUVĖ

  • Žuvis Verakruzo stiliumi
  • Carnitas – Plėšyta kiauliena meksikietiškai
  • Meksikietiški padažai
  • Vištienos avokadų sriuba
  • Chiles En Nogada – įdarytos paprikos riešutų padaže
  • Churros

 

JAPONIJOS VIRTUVĖ

  • Tempura: krevetės, daržovės
  • Japoniški padažai
  • Oyakodon
  • Okonomiyaki
  • Tonkatsu
  • Gyoza
  • Tsukemono
  • Chawanmushi
  • Padažai

IZRAELIO VIRTUVĖ

  • Falafeliai
  • Tabbouleh su izraelietišku kuskusu
  • Baba Ganoush
  • Humusas
  • Burekas
  • Jautienos shakshuka
  • Pita

 

* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis.

 

 

Kulinarijos kursai Profesionalams ir mėgėjams

KULINARIJOS KURSAI’ 2022 | PAVASARIS

VIETŲ NEBĖRA!

Artimiausi kulinarijos kursai – 2022 m. rugsėjo mėn.

Išankstinė registracija ir detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba 869937770

____

Pradedame 8-ąjį Liutauro Čepracko kulinarijos kursų sezoną, mėgstantiems gaminti ir norintiems keliauti “lėkštėje” 2022 m. vasario-balandžio mėn.

Kviečiame į  registruotis  į  dvi programas:  „55 RECEPTAI – IŠ VISUR IR APIE VISKĄ“ ir/arba „PASAULIO VIRTUVĖS“.

* galite rinktis vieną arba abi programas.

  • KULINARIJOS KURSAI: „55 RECEPTAI – IŠ VISUR IR APIE VISKĄ“ (10-ties savaičių kursai)

Kursų pradžia: 2022 m.  vasario 23 ir 26 d.

Galimos grupės:   trečiadienis (17:30 val.) arba šeštadienis (12:00 val.)

Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
Dalyvių skaičius: iki 9 dalyvių

Kaina*: 950 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-02-01)

1000 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-02-15)

1100 EUR (užsiregistravusiems nuo 2022-02-16)

  • KULINARIJOS KURSAI: „PASAULIO VIRTUVĖS“ (7-nių savaičių kursai)

Kursų pradžia: 2022 m. vasario 24 d.

Galimos grupės: ketvirtadienis 17:30 val.

Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
Dalyvių skaičius: iki 9 dalyvių

Kaina*: 850 eur (užsiregistravusiems iki 2022-02-01)

950 eur (užsiregistravusiems iki 2022-02-15)

1000 eur (užsiregistravusiems po 2022-02-16)

Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius

Išankstinė registracija ir detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba 869937770

Registracija patvirtinama tik  sumokėjus už kursus iki registracijos nustatyto termino.

Registracija


„55 RECEPTAI – IŠ VISUR IR APIE VISKĄ“ PROGRAMA


PASAULIO VIRTUVĖS PROGRAMA