Kulinarijos kursai

Registracija

[contact-form-7 id="176" title="Registracija"]

KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE

1 pamoka. 

  • Krevečių kokteilis 
  • Pasta alla norma 
  • Ossobuco ir gremolata 
  • Risotto Milanese 
  • Creme caramel 

2 pamoka.

  • Moussaka
  • Enchiladas
  • Gumbo
  • Pavlova

3 pamoka.

  • Khoresht-e Fesenjan 
  • Tahdig
  • Pavasariniai suktinukai
  • Singapore laksa 
  • Kobleris

4 pamoka.

  • Pão de queijo 
  • Šamo įdaryti kotletai
  • Kalės kopūstas Jamaikos stiliumi
  • Ryžiai su juodomis pupelėmis
  • Crepes Suzette 
  • Chilli con carne 

5 pamoka. 

  • Adjaruli
  • Pollo cacciatore 
  • Bibimbap
  • Slėptuvės krevetės iš Honkongo
  • Pad thai 

6 pamoka.

  • Moqueca 
  • Lašišos rillette 
  • Viščiukas parmigiana 
  • Mieliniai blynai
  • Nachos
  • Aligot

7 pamoka.

  • Japoniškas karis  
  • Bok Choi su česnakais 
  • Croque madame  
  • Vištiena su anakardžiais  
  • Kottbullar  
  • Kepti ryžiai   

8 pamoka. 

  • Mėsos pyragas   
  • Fideua    
  • Mapo tofu     
  • Banh Trang Nuong     
  • Agurkų salotos   

9 pamoka.

  • Biryani    
  • Kimchi     
  • Imperatorienės ryžiai   
  • Red curry    
  • Krevetės su juodųjų pipirų padažu   
  • Tom Yum    

10 pamoka.

  • Poutine   
  • Viščiukas sojos padaže  
  • Cassoulet  
  • Chao   
  • Bao   
  • Kimchi ryžiai 

IŠ VISUR IR APIE VISKĄ (NAUJA PROGRAMA)

Charčio

Viščiukas Korma

Įdarytos paprikėlės

Kiaulienos nugarine HK stiliumi

Avižotto

Saldžių bulvių / moliūgų pyragas

Silkės ir bulvių apkepas

Viščiukas 65

Šiupininė

Džiovintos paprikos ir svogūnų traškumos aliejus

Silkės salotos

Lašišos pyragas

Sūdyta menkė su bulvėmis ir kiaušiniu

Įdaryti makaronai

Migdolų sriuba

Ryžiais įdarytas viščiukas

Varškiniai biskvitai

Česnakinė sriuba

Špecliai su sūriu ir keptais svogūnais

Viščiuko pikata

Traškūs kalmarai su nduja majonezu

Netikras zuikis

Namų gamybos pasta su jaučio žandų ragu

Bandelės su namų gamybos Devonšyro kremu

Žudiko makaronai 

Spagečiai su mėsos kukuliais

Viščiukas troškintas Jamaikos stiliumi

Grybų/bulvių sriuba

Kalafiorų sriuba su dešrelėmis

Perlotto angliadegių stiliumi

Šviežių kukurūzų polenta su šakninių daržovių troškiniu

Viščiuko ir spagetti apkepas

Įdarytos krevetės

Obuolinės spurgos

Traški ėriuko nugarinė su grybais ir sūriu

Lašiša troškinta birmietiškame padaže

Viščiukas vietnamietiškai

Troškinta ėriuko kulninė

Meksikietiškas krevečių apkepas

“Girti” kukuliukai su miežių koše

Baklava

Pyragas su krevetėmis

Viščiukas keptas druskoje

Kofta su orzo

Vištienos ramen

Chashu kiauliena

Sumuštinis su tunu

Įdaryti viščiuko sparneliai

Klubinis sumuštinis

Buldak viščiukas

Makaronų salotos vietnamietiškai

Jaučio skrandžio sriuba

* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis

Kulinarijos kursaiProfesionalams ir mėgėjams

KULINARIJOS KURSAI’ 2023| RUDUO

Pradedame 10-ąjį Liutauro Čepracko kulinarijos kursų sezoną, mėgstantiems gaminti ir norintiems tobulėti virtuvėje 2023 m. rugsėjo-lapkričio mėn.

Kviečiame registruotis į dvi pogramas:

IŠ VISUR IR APIE VISKĄ (NAUJA PROGRAMA)!

KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE

* galite rinktis vieną arba abi programas.

___

KULINARIJOS KURSAI: KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE (10-ties pamokų kursai)

Kursų pradžia: 2023 m. rugsėjo 26 d. 

Kursų pabaiga: 2023 m. lapkričio 28 d. 

Galimos grupės: antradienis (17:30 val.) – LIKO 5 VIETOS

Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę

Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių

Amžiaus cenzas: N-14

Kaina*:

-1100 EUR (kaina užsiregistravusiems ir sumokėjusiems iki 2023-09-13)

-1200 EUR (kaina užsiregistravusiems nuo 2023-09-14)

___

KULINARIJOS KURSAI: IŠ VISUR IR APIE VISKĄ  (NAUJA PROGRAMA) (10-ties pamokų kursai)

Kursų pradžia: 2023 m. rugsėjo 27 d.  ir  rugsėjo 28 d.

Kursų pabaiga: 2023 m. lapkričio 29 d. ir lapkričio 30 d. 

Galimos grupės:

trečiadienis 17:30 val.  – VIETŲ NEBĖRA
ketvirtadienis 17:30 val. – LIKO 3 VIETOS

Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę

Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių

Amžiaus cenzas: N-14

Kaina*:

-1100 EUR (kaina, užsiregistravusiems ir sumokėjusiems, iki 2023-09-13)

-1200 EUR (kaina užsiregistravusiems nuo 2023-09-14)

Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16I, Vilnius
Detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba 869937770

*Registracija patvirtinama tik sumokėjus už kursus 

____

Liutauro Čepracko kulinarijos akademijos kursų sąlygos ir taisyklės

1. Liutauro Čepracko kulinarijos akademija (toliau – Akademija) pasilieka teisę pakeisti ar atšaukti bet kokį renginį esant bet kokioms nenumatytoms aplinkybėms. Tokiu mažai tikėtinu atveju mes susisieksime su Jumis ir pasiūlysime kitą datą arba visiškai atšaukus renginį, padengsime išlaidas.

2. Akademijos kursai yra maisto ruošimo renginys. 

3. Užsiėmimų patalpos užpildomos eilės tvarka ir vietos rezervuojamos tik dalyviams, sumokėjusiems dalyvio mokestį.

4. Pinigai už Akademijos kursų renginį negrąžinami. Jei Jūs negalite atvykti į Akademiją, galite atiduoti savo vietą kitam asmeniui, Jums neatvykus mes pasiliekame 100% dalyvio mokesčio.

5. Dalyvis sumokėjęs už Akademijos kursus, sutinka su Akademijos kursų sąlygomis ir taisyklėmis.

Registracija


„KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE“ programa


„IŠ VISUR IR APIE VISKĄ (NAUJA PROGRAMA) “ programa