Kulinarijos kursai

Registracija

    Kursai:



    Kelionės per pasaulį lėkštėje

    1 pamoka. 

    • Krevečių kokteilis
    • Pasta alla norma
    • Ossobuco ir gremolata
    • Risotto Milanese
    • Creme caramel

    2 pamoka.

    • Moussaka
    • Enchiladas
    • Gumbo
    • Pavlova

    3 pamoka.

    • Khoresht-e Fesenjan
    • Tahdig
    • Pavasariniai suktinukai
    • Singapore laksa
    • Kobleris

    4 pamoka.

    • Pão de queijo
    • Šamo įdaryti kotletai
    • Kalės kopūstas Jamaikos stiliumi
    • Ryžiai su juodomis pupelėmis
    • Crepes Suzette
    • Chilli con carne

     

    5 pamoka. 

    • Adjaruli
    • Pollo cacciatore
    • Bibimbap
    • Slėptuvės krevetės iš Honkongo
    • Pad thai

    6 pamoka.

    • Moqueca
    • Lašišos rillette
    • Viščiukas parmigiana
    • Mieliniai blynai
    • Nachos
    • Aligot

    7 pamoka.

    • Japoniškas karis
    • Bok Choi su česnakais
    • Croque madame
    • Vištiena su anakardžiais
    • Kottbullar
    • Kepti ryžiai

    8 pamoka. 

    • Mėsos pyragas
    • Fideua
    • Mapo tofu
    • Banh Trang Nuong
    • Agurkų salotos

     

    9 pamoka.

    • Biryani
    • Kimchi
    • Imperatorienės ryžiai
    • Red curry
    • Krevetės su juodųjų pipirų padažu
    • Tom Yum

    10 pamoka.

    • Poutine
    • Viščiukas sojos padaže
    • Cassoulet
    • Chao
    • Bao
    • Kimchi ryžiai

    55 nauji receptai

     

    1. Šonkauliukai kinietiškai
    2. Turkiškos bandelės su mėsa
    3. Kiniška duona su svogūnų laiškais
    4. Mieliniai bulviniai blynai
    5. Traškus bulvių apkepas
    6. Keptuvėje keptas braškių pyragas
    7. Citrininis viščiukas
    8. Pusrytinis burito
    9. Lavašas
    10. Burbulinės bulvės
    11. Korėjietiškas viščiukas
    12. Suflė blynai
    13. Čeburekai
    14. Turkiškas blynas
    15. Karališkas plovas
    16. Itališkas obuolių pyragas
    17. Char Siu viščiukas
    18. Traški kiaulienos šoninė
    19. Profitroliai įdaryti earl grey kremu
    20. Česnakinė duona
    21. Čili aliejus
    22. Čili kiauliena
    23. Korokke
    24. Siu Bao
    25. Turkiška pica
    26. Beliašai
    27. Viščiukas toskanietiškai
    28. Samsa
    29. Beždžionių duona
    30. Makaronai su svogūnų laiškais
    31. Labneh
    32. Marinuotų burokėlių salotos su labneh
    33. Agurkų salotos su labneh
    34. Sūrus olandiškas blynas
    35. Turkiški balandėliai
    36. Krevečių burgeris
    37. Lašišos piperade
    38. Penne su degtine
    39. Lašišos karis
    40. Sterkas toskanietiškai
    41. Korėjietiškos bulvės
    42. Karis su žuvies kukuliukais
    43. Aštrios krevetės kantono stiliumi
    44. Pasta su citrinomis ir krevetėmis
    45. Dinamitinės krevetės
    46. Keptas baklažanas su tahini padažu
    47. Kalafioro steikas su pistacijomis ir labneh
    48. Cukinijų ir bulvių blynai
    49. Lęšių troškinys
    50. Šiltos lapinių kopūstų salotos
    51. Fetos kremas
    52. Kepto moliūgo salotos
    53. Marinuotų cukinijų salotos
    54. Bandelė su grybais
    55. Kopūstų blynai su grybų padažu

     

    Kulinarijos kursaiProfesionalams ir mėgėjams

    KULINARIJOS KURSAI’ 2022 | RUDUO

    KITI LIUTAURO ČEPRACKO KULINARIJOS KURSAI PLANUOJAMI 2023 M. VASARIO-GEGUŽĖS MĖN.

    Pradedame 9-ąjį Liutauro Čepracko kulinarijos kursų sezoną, mėgstantiems gaminti ir norintiems keliauti “lėkštėje” 2022 m. rugsėjo-gruodžio mėn.

    Kviečiame registruotis  į  dvi programas:  55 NAUJI RECEPTAI (NAUJA PROGRAMA)  ir/arba KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE

    * galite rinktis vieną arba abi programas.

    • 55 NAUJI RECEPTAI“ (NAUJA PROGRAMA) (10-ties savaičių kursai)

    Kursų pradžia: 2022 m.  rugsėjo 28 d. ir spalio 1 d.

    Galimos grupės:

    – trečiadienis (17:30 val.) – VIETŲ NEBĖRA!

    – šeštadienis (12:00 val.) – VIETŲ NEBĖRA!

    Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
    Dalyvių skaičius: iki 9 dalyvių

    Kaina*: 1000 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-04)

    1100 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-15)

    1200 EUR (užsiregistravusiems nuo 2022-09-16)

    • KULINARIJOS KURSAI: KELIONĖS PER PASAULĮ LĖKŠTĖJE (10-ties savaičių kursai)

    Kursų pradžia: 2022 m. rugsėjo 29 d.

    Galimos grupės: ketvirtadienis 17:30 val. VIETŲ NEBĖRA!

    Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val./ 1 kartą per savaitę
    Dalyvių skaičius: iki 9 dalyvių

    Kaina*: 1000 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-04)

    1100 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-15)

    1200 EUR (užsiregistravusiems nuo 2022-09-16)

    Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius

    Registracija čia: https://forms.gle/PzsskJNcstKB5Xok6

    Detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba 869937770

    Registracija patvirtinama tik  sumokėjus už kursus.

    Registracija


    „Kelionės per pasaulį lėkštėje“ programa


    „55 nauji receptai“ programa