[contact-form-7 id="364" title="Registracija (Konditerija)"]
1. Klasika: Tiramisu, creme brulee, panna cotta, Napoleonas
2. Mielinė tešla: Brioche, burgerių bandelės, cinnabon, babka
3. Pusryčių dalykėliai: varškėtukai, blyneliai, pain perdu (french toast), avižiniai blyneliai
4. Sūrio pyragai: New York, San Sebastian, be kepimo, japoniškas, sūrūs su lašiša
5. Kaip restorane: Souffle, Coulant, Floating island, kepta Aliaska
6. Plikyta tešla: Choux su kremu, eklerai, gužerai, plikytas obuolių pyragas
7. Keksai sūrūs ir saldūs: financier, banana bread lėkštėje (patiektas lėkštėje su anglišku kremu ir karamelizuotais bananais), užkandinis keksas, citrininis keksas
8. Pyragai sūrūs ir saldūs: kišas su daržovėmis, galetės: sūri ir saldi versija, atviras uogų pyragas
9. Duonos: tostinė duona, duona be minkymo, ruginė su sėklomis, focaccia, duona be mielių
10. Šventiniai desertai: Pavlova, biskvitinis tortas, musinis šokoladinis tortas
Tema #1: Pagrindiniai procesų “veikėjai”
Tema #2: cukrus, karamelizacija
Tema #3: riebalai, emulsija
Tema #4: miltai, mielės
Tema #5: kiaušiniai
Tema #6: kremai, musai
Tema #7: šokoladas
Tema #8: Temperatūra. Tešlos – maišymo principai
Tema #9: hidrokoloidai ir jų panaudojimas
Tema #10: New pastry, žingsnis į priekį: kaloringumas, ingredientų pakeitimai. Vegan, low sugar, GF, Lacto free sprendimai
KONDITERIJOS KURSAI
Tęsiame Jekaterinos Zvonkuvienės konditerijos kursų sezoną, mėgstantiems gaminti namuose.
KONDITERIJOS KURSAI: DUONOS PAMOKA-DEMONSTRACIJA
Kviečiame registruotis į duonos kepimo pamoką-demonstraciją. Iškepsime įvairių rūšių duona, išmoksime gaminti šiuo metu madingas bandelės maritozzi ir labai visų mėgstamas cannelé
PROGRAMA:
– Ruginė plikyta duona
– Brioche duona
– Focaccia
– Greita kaimiška duona
– Maritozzi bandelės
– Cannelé
Kursų datos:
2023-04-29 (šeštadienis) 11:00 val.
Užsiėmimo trukmė: ~5 val.
Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių
Amžiaus cenzas: N-14
Kaina: 100 EUR
Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius
Registracija čia: https://forms.gle/jKTVyTbza6iEXCzw7
Detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba +37069937770
Registracija patvirtinama tik sumokėjus už kursus.
____
Liutauro Čepracko kulinarijos akademijos kursų sąlygos ir taisyklės
1. Liutauro Čepracko kulinarijos akademija (toliau – Akademija) pasilieka teisę pakeisti ar atšaukti bet kokį renginį esant bet kokioms nenumatytoms aplinkybėms. Tokiu mažai tikėtinu atveju mes susisieksime su Jumis ir pasiūlysime kitą datą arba visiškai atšaukus renginį, padengsime išlaidas.
2. Akademijos kursai yra maisto ruošimo renginys.
3. Užsiėmimų patalpos užpildomos eilės tvarka ir vietos rezervuojamos tik dalyviams, sumokėjusiems dalyvio mokestį.
4. Pinigai už Akademijos kursų renginį negrąžinami. Jei Jūs negalite atvykti į Akademiją, galite atiduoti savo vietą kitam asmeniui, Jums neatvykus mes pasiliekame 100% dalyvio mokesčio.
5. Dalyvis sumokėjęs už Akademijos kursus, sutinka su Akademijos kursų sąlygomis ir taisyklėmis.