Konditerijos kursai

Registracija

    Kursai:



    Gaminu namie

    1. Klasika: Tiramisu, creme brulee, panna cotta, Napoleonas

    2. Mielinė tešla: Brioche, burgerių bandelės, cinnabon, babka

    3. Pusryčių dalykėliai: varškėtukai, blyneliai, pain perdu (french toast), avižiniai blyneliai

    4. Sūrio pyragai: New York, San Sebastian, be kepimo, japoniškas, sūrūs  su lašiša

    5. Kaip restorane: Souffle, Coulant, Floating island, kepta Aliaska

    6. Plikyta tešla: Choux su kremu, eklerai, gužerai, plikytas obuolių pyragas

    7. Keksai sūrūs ir saldūs: financier, banana bread lėkštėje (patiektas lėkštėje su anglišku kremu ir karamelizuotais bananais), užkandinis keksas, citrininis keksas

    8. Pyragai sūrūs ir saldūs: kišas su daržovėmis, galetės: sūri ir saldi versija, atviras uogų pyragas

    9. Duonos: tostinė duona, duona be minkymo, ruginė su sėklomis, focaccia, duona be mielių

    10. Šventiniai desertai: Pavlova, biskvitinis tortas, musinis šokoladinis tortas

    LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai

    Tema #1: Pagrindiniai procesų “veikėjai”

    Tema #2: cukrus, karamelizacija

    Tema #3: riebalai, emulsija

    Tema #4: miltai, mielės

    Tema #5: kiaušiniai

    Tema #6: kremai, musai

    Tema #7: šokoladas

    Tema #8: Temperatūra. Tešlos – maišymo principai

    Tema #9: hidrokoloidai ir jų panaudojimas

    Tema #10: New pastry, žingsnis į priekį: kaloringumas, ingredientų pakeitimai. Vegan, low sugar, GF, Lacto free sprendimai

    Konditerijos kursaiProfesionalams ir mėgėjams

    KONDITERIJOS KURSAI’ 2022 | RUDUO

    Pradedame naują Jekaterinos Zvonkuvienės konditerijos kursų sezoną, mėgstantiems gaminti namuose 2022 m. spalio-gruodžio mėn.

    Kviečiame registruotis  į šias programas:

    – GAMINU NAMIE

    – LET’S START! TEORINĖ BAZĖ TRUMPAI IR AIŠKIAI

    * galite rinktis vieną arba abi programas.


    KONDITERIJOS KURSAI: GAMINU NAMIE (10-ties paskaitų kursai)

    Kam skirta: Ši programa skirta pradedantiems gaminti saldžius patiekalus namų sąlygomis, viskas nuo paprastos duonos iki restoraninio deserto ir šventinio torto. Susipažinsime su įvairiausiomis bazinėmis technikomis, smagiai bendrausime ir ragausime.

    Kursų data: 2022 m. spalio 2 d. – gruodžio 4 d.

    Laikas: sekmadienis 11:00 val.

    Užsiėmimo trukmė: ~5 val./ 1 kartą per savaitę

    Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių

    Amžiaus cenzas: N-14

    Kaina*:

    1000 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-19)

    1100 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-26)

    1200 EUR (užsiregistravusiems nuo 2022-09-27)


    LET’S START! TEORINĖ BAZĖ TRUMPAI IR AIŠKIAI (10-ties paskaitų kursai)

    Kam skirta: Po šio kurso jūs gebėsite pamatyti nematomus dalykus, tai kas vyksta mikroskopiniame lygmenyje ir slepiasi už tekstūros, skonio, aromato ir išorinio jūsų deserto vaizdo. Jūs savotiškai įgysite konditerinį rentgeninį regėjimą.

     Auditorija:

    –       profesionalai

    –       mėgėjai

    –       visi besidomintis konditerija nuo pagrindų

    Kursų data: 2022 m. spalio 3 d. – gruodžio 5 d.

    Laikas: pirmadienis 17:30 val.

    Užsiėmimo trukmė: ~2-3 val./ 1 kartą per savaitę

    Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių

    Amžiaus cenzas: N-14

    Kaina*: 

    700 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-19)

    750 EUR (užsiregistravusiems iki 2022-09-26)

    800 EUR (užsiregistravusiems nuo 2022-09-27)


    Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius

    Registracija čia: https://forms.gle/jKTVyTbza6iEXCzw7 

    Detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba +37069937770

    Registracija patvirtinama tik  sumokėjus už kursus.

    Registracija


    „Gaminu namie“ programa


    „LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai“ programa