Konditerijos kursai

Registracija

[contact-form-7 id="364" title="Registracija (Konditerija)"]

Gaminu namie

1. Klasika: Tiramisu, creme brulee, panna cotta, Napoleonas

2. Mielinė tešla: Brioche, burgerių bandelės, cinnabon, babka

3. Pusryčių dalykėliai: varškėtukai, blyneliai, pain perdu (french toast), avižiniai blyneliai

4. Sūrio pyragai: New York, San Sebastian, be kepimo, japoniškas, sūrūs  su lašiša

5. Kaip restorane: Souffle, Coulant, Floating island, kepta Aliaska

6. Plikyta tešla: Choux su kremu, eklerai, gužerai, plikytas obuolių pyragas

7. Keksai sūrūs ir saldūs: financier, banana bread lėkštėje (patiektas lėkštėje su anglišku kremu ir karamelizuotais bananais), užkandinis keksas, citrininis keksas

8. Pyragai sūrūs ir saldūs: kišas su daržovėmis, galetės: sūri ir saldi versija, atviras uogų pyragas

9. Duonos: tostinė duona, duona be minkymo, ruginė su sėklomis, focaccia, duona be mielių

10. Šventiniai desertai: Pavlova, biskvitinis tortas, musinis šokoladinis tortas

LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai

Tema #1: Pagrindiniai procesų “veikėjai”

Tema #2: cukrus, karamelizacija

Tema #3: riebalai, emulsija

Tema #4: miltai, mielės

Tema #5: kiaušiniai

Tema #6: kremai, musai

Tema #7: šokoladas

Tema #8: Temperatūra. Tešlos – maišymo principai

Tema #9: hidrokoloidai ir jų panaudojimas

Tema #10: New pastry, žingsnis į priekį: kaloringumas, ingredientų pakeitimai. Vegan, low sugar, GF, Lacto free sprendimai

Konditerijos kursaiProfesionalams ir mėgėjams

KONDITERIJOS KURSAI

Tęsiame Jekaterinos Zvonkuvienės konditerijos kursų sezoną, mėgstantiems gaminti namuose.

KONDITERIJOS KURSAI: DUONOS PAMOKA-DEMONSTRACIJA 

Kviečiame registruotis į duonos kepimo pamoką-demonstraciją. Iškepsime įvairių rūšių duona, išmoksime gaminti šiuo metu madingas bandelės maritozzi ir labai visų mėgstamas cannelé 

PROGRAMA:

– Ruginė plikyta duona

– Brioche duona

– Focaccia

– Greita kaimiška duona

– Maritozzi bandelės

– Cannelé 

Kursų datos:  

2023-04-29 (šeštadienis) 11:00 val. 

Užsiėmimo trukmė: ~5 val.

Dalyvių skaičius: iki 10 dalyvių

Amžiaus cenzas: N-14

Kaina: 100 EUR

Vieta: Liutauro Čepracko kulinarijos akademija, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius

Registracija čia: https://forms.gle/jKTVyTbza6iEXCzw7 

Detali informacija: kursai@gastronomika.lt arba +37069937770

Registracija patvirtinama tik  sumokėjus už kursus.

____

Liutauro Čepracko kulinarijos akademijos kursų sąlygos ir taisyklės

1. Liutauro Čepracko kulinarijos akademija (toliau – Akademija) pasilieka teisę pakeisti ar atšaukti bet kokį renginį esant bet kokioms nenumatytoms aplinkybėms. Tokiu mažai tikėtinu atveju mes susisieksime su Jumis ir pasiūlysime kitą datą arba visiškai atšaukus renginį, padengsime išlaidas.

2. Akademijos kursai yra maisto ruošimo renginys.

3. Užsiėmimų patalpos užpildomos eilės tvarka ir vietos rezervuojamos tik dalyviams, sumokėjusiems dalyvio mokestį.

4. Pinigai už Akademijos kursų renginį negrąžinami. Jei Jūs negalite atvykti į Akademiją, galite atiduoti savo vietą kitam asmeniui, Jums neatvykus mes pasiliekame 100% dalyvio mokesčio.

5. Dalyvis sumokėjęs už Akademijos kursus, sutinka su Akademijos kursų sąlygomis ir taisyklėmis.

Registracija


„Gaminu namie“ programa


„LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai“ programa