Kulinarijos kursai

Registracija

[contact-form-7 id="176" title="Registracija"]

10 ŠVENTINIŲ VAKARIENIŲ IDĖJŲ

Vakarienė #1 / Įdaryti kiaušiniai / Kriaušių salotos / Brokolių ir špinatų sriuba / Moliūgų apkepas / Anties krūtinėlė su citrusų salotomis / Citrinų kremo desertas

Vakarienė #2 / Vištienos paštetas / Sūrio biskvitai / Apelsinų ir cikorijų salotos / Vištienos sriuba su manų kukuliukais / Perlinis risotto su grybais ir nduja / Keptas rikotos desertas su vyšniomis

Vakarienė #3 / Artišokų kreminis užkepas su sezoninėmis daržovėmis / Sūris tešloje / Obuolių salotos su karamelizotais riešutais / Saldžių bulvių gratinas / Vištiena Cordon Bleu / Pina colada verrine desertas

Vakarienė #4 / Karamelizuotų svogūnų tartalete / Grybų salotos / Troškintų raudonųjų kopustėlių salotos / Ryžiai su džiovintomis kriaušėmis / Idaryta kalakuto krūtinėlė / Rikotos spurgos su karamele

Vakarienė #5 / Karčiųjų salotų bei kriaušių salotos / Įdaryti jalapeno pipirai / Porų gratinas / Menkė su daržovėmis krepšelyje / Spanguolių pyragas

Vakarienė #6 / Gužerai su citrinų ir peletrūno kremu / Įdaryti pomidorai / Marinuota silkė / Keptų šakninių daržovių salotos / Lazanija su sviestiniu moliūgų / Brownie desertas vazoje su vanilės kremu bei kava

Vakarienė #7 / Įdarytos datulės / Traškiai su rikota ir smidrais / Krevečių kokteilis / Keptas avokadas su troškintomis daržovėmis / Įdaryta kiaulienos išpjova / Ožkos sūrio pyragas

Vakarienė #8 / Aštrūs vištienos sparneliai / Sūrio ir špinatų štrudelis / Keptų obuolių salotos / Baltojo ridiko greitas kimchi / Porchetta / Datulių pudingas su karamele

Vakarienė #9 / Sufle su špinatais ir aromatinėmis žolėmis / Bulvių odelės / Traškiai su karamelizuotų svogūnų užtepu ir ožkos sūriu / Šparaginės pupelės su citrusais / Sidre troškintos putpelės su obuoliais / Įdaryta kriaušė su anglišku kremu

Vakarienė #10 / Nicos salotos su tuno tataki / Pomelo salotos / Mongolfje vištienos kreminė sriuba su trumais / Bulvių apkepas su artišokais / Troškinti jautienos šonkauliai / Zuccotto desertas

* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis.

ESMINIŲ MAISTO GAMINIMO TECHNIKŲ KURSAS

1 pamoka

  • Žinomi ir imlūs darbui receptai
  • Sluoksniuota tešla
  • Velingtono jautiena
  • Žuvis tešloje
  • Garnyrai ir padažai

2 pamoka

  • Risotto
  • Paella
  • Arroz negre (Juodieji ryžiai)
  • Arroz caldoso (Ryžiai sultinyje)

3 pamoka

  • Foie gras paštetas
  • Foie gras pate: dvi rūšys
  • Foie gras saute
  • Priedai prie foie gras
  • Brioche

4 pamoka

  • Prancūziška klasika
  • Pate Lyonnaise (Liono paštetas)
  • Vištienos tortas
  • Kaimiškas paštetas
  • Garnyrai ir padažai

5 pamoka

  • Jūros gėrybės
  • Lobsteris ir du skirtingi jo gaminimo būdai: HK stiliumi ir Thermidor
  • Krevetės, aštuonkojis
  • Garnyrai ir padažai

6 pamoka

  • Moliuskai
  • Austrės: keturi gaminimo būdai.
  • Vongole
  • Midijos: trys gaminimo būdai
  • Priedai, garnyrai, padažai

7 pamoka

  • Jautienos didkepsniai
  • Išpjova, nugarinė, didkepsniai su kaulu
  • Garnyrai
  • Padažai
  • Aromatinis sviestas

8 pamoka

  • Aviena ir jos paruošimas
  • Avienos nugarinė, gigot, troškiniai
  • Garnyrai
  • Padažai

9 pamoka

  • Paukštiena ir jos paruošimas
  • Kalakutas, vištiena, putpelė
  • Garnyrai
  • Padažai

10 pamoka

  • Žuvis ir jos paruošimas
  • Otas, lašiša, menkė
  • Filė, įdaryta žuvis, garinta žuvis
  • Garnyrai
  • Padažai

* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis.

 

Sorry, this entry is only available in Lithuanian.

Registration


„10 ŠVENTINIŲ VAKARIENIŲ IDĖJŲ “ programa


„ESMINIŲ MAISTO GAMINIMO TECHNIKŲ KURSAS “ programa