[contact-form-7 id="176" title="Registracija"]
1. Klasika: Tiramisu, creme brulee, panna cotta, Napoleonas
2. Mielinė tešla: Brioche, burgerių bandelės, cinnabon, babka
3. Pusryčių dalykėliai: varškėtukai, blyneliai, pain perdu (french toast), avižiniai blyneliai
4. Sūrio pyragai: New York, San Sebastian, be kepimo, japoniškas, sūrūs su lašiša
5. Kaip restorane: Souffle, Coulant, Floating island, kepta Aliaska
6. Plikyta tešla: Choux su kremu, eklerai, gužerai, plikytas obuolių pyragas
7. Keksai sūrūs ir saldūs: financier, banana bread lėkštėje (patiektas lėkštėje su anglišku kremu ir karamelizuotais bananais), užkandinis keksas, citrininis keksas
8. Pyragai sūrūs ir saldūs: kišas su daržovėmis, galetės: sūri ir saldi versija, atviras uogų pyragas
9. Duonos: tostinė duona, duona be minkymo, ruginė su sėklomis, focaccia, duona be mielių
10. Šventiniai desertai: Pavlova, biskvitinis tortas, musinis šokoladinis tortas
Tema #1: Pagrindiniai procesų “veikėjai”
Tema #2: cukrus, karamelizacija
Tema #3: riebalai, emulsija
Tema #4: miltai, mielės
Tema #5: kiaušiniai
Tema #6: kremai, musai
Tema #7: šokoladas
Tema #8: Temperatūra. Tešlos – maišymo principai
Tema #9: hidrokoloidai ir jų panaudojimas
Tema #10: New pastry, žingsnis į priekį: kaloringumas, ingredientų pakeitimai. Vegan, low sugar, GF, Lacto free sprendimai