Konditerijos kursai

Registracija

[contact-form-7 id="176" title="Registracija"]

Gaminu namie

1. Klasika: Tiramisu, creme brulee, panna cotta, Napoleonas

2. Mielinė tešla: Brioche, burgerių bandelės, cinnabon, babka

3. Pusryčių dalykėliai: varškėtukai, blyneliai, pain perdu (french toast), avižiniai blyneliai

4. Sūrio pyragai: New York, San Sebastian, be kepimo, japoniškas, sūrūs  su lašiša

5. Kaip restorane: Souffle, Coulant, Floating island, kepta Aliaska

6. Plikyta tešla: Choux su kremu, eklerai, gužerai, plikytas obuolių pyragas

7. Keksai sūrūs ir saldūs: financier, banana bread lėkštėje (patiektas lėkštėje su anglišku kremu ir karamelizuotais bananais), užkandinis keksas, citrininis keksas

8. Pyragai sūrūs ir saldūs: kišas su daržovėmis, galetės: sūri ir saldi versija, atviras uogų pyragas

9. Duonos: tostinė duona, duona be minkymo, ruginė su sėklomis, focaccia, duona be mielių

10. Šventiniai desertai: Pavlova, biskvitinis tortas, musinis šokoladinis tortas

LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai

Tema #1: Pagrindiniai procesų “veikėjai”

Tema #2: cukrus, karamelizacija

Tema #3: riebalai, emulsija

Tema #4: miltai, mielės

Tema #5: kiaušiniai

Tema #6: kremai, musai

Tema #7: šokoladas

Tema #8: Temperatūra. Tešlos – maišymo principai

Tema #9: hidrokoloidai ir jų panaudojimas

Tema #10: New pastry, žingsnis į priekį: kaloringumas, ingredientų pakeitimai. Vegan, low sugar, GF, Lacto free sprendimai

Sorry, this entry is only available in Lithuanian.

Registration


„Gaminu namie“ programa


„LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai“ programa