Konditerijos kursai

Registracija

    Kursai:



    Gaminu namie

    1. Klasika: Tiramisu, creme brulee, panna cotta, Napoleonas

    2. Mielinė tešla: Brioche, burgerių bandelės, cinnabon, babka

    3. Pusryčių dalykėliai: varškėtukai, blyneliai, pain perdu (french toast), avižiniai blyneliai

    4. Sūrio pyragai: New York, San Sebastian, be kepimo, japoniškas, sūrūs  su lašiša

    5. Kaip restorane: Souffle, Coulant, Floating island, kepta Aliaska

    6. Plikyta tešla: Choux su kremu, eklerai, gužerai, plikytas obuolių pyragas

    7. Keksai sūrūs ir saldūs: financier, banana bread lėkštėje (patiektas lėkštėje su anglišku kremu ir karamelizuotais bananais), užkandinis keksas, citrininis keksas

    8. Pyragai sūrūs ir saldūs: kišas su daržovėmis, galetės: sūri ir saldi versija, atviras uogų pyragas

    9. Duonos: tostinė duona, duona be minkymo, ruginė su sėklomis, focaccia, duona be mielių

    10. Šventiniai desertai: Pavlova, biskvitinis tortas, musinis šokoladinis tortas

    LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai

    Tema #1: Pagrindiniai procesų “veikėjai”

    Tema #2: cukrus, karamelizacija

    Tema #3: riebalai, emulsija

    Tema #4: miltai, mielės

    Tema #5: kiaušiniai

    Tema #6: kremai, musai

    Tema #7: šokoladas

    Tema #8: Temperatūra. Tešlos – maišymo principai

    Tema #9: hidrokoloidai ir jų panaudojimas

    Tema #10: New pastry, žingsnis į priekį: kaloringumas, ingredientų pakeitimai. Vegan, low sugar, GF, Lacto free sprendimai

    Sorry, this entry is only available in Lithuanian.

    Registration


    „Gaminu namie“ programa


    „LET'S START! Teorinė bazė trumpai ir aiškiai“ programa