Akademija

Kodėl mes ?

– Šios programos vadovas, sumanytojas – virtuvės šefas ir restoranų savininkas Liutauras Čeprackas pasiruošęs betarpiškai dalintis savo žiniomis bei patirtimi su studentais.

– Mes užtikriname, kad praktiką atliksite ir savo įgūdžius tobulinsite tik geriausiuose Lietuvos restoranuose.

– Sudarysime galimybę atlikti praktiką ne tik Lietuvoje, bet ir geriausiuose užsienio restoranuose Prancūzijoje, Ispanijoje, Italijoje, Skandinavijoje, kt.

– Nuo 4 semestro už praktiką bus mokamas minimalus valandinis atlygininimas.

– Kursą sudarys nedidelė studentų grupė (12-15 studentų), todėl bus skiriamas individualus dėmesys kiekvienam.

– Studijų metu savo patirtimi dalinsis geriausi savo srities asai – virtuvės šefai: Martynas Praškevičius (“Džiaugsmas”, “Stebuklai”), Vytautas Samavičius (“Monai”, “Momo Grill”),  šefas Ernestas Viršilas (“Bizzare”) ir someljė.

– Bus skiriamas dėmesys ir vyno kultūros pažinimui, kurią padės atskleisti someljė.

Liutauro Čepracko kulinarijos akademija

Siekiant stiprinti profesinio rengimo studijas kulinarijos srityje, 2018 m. Liutauro Čepracko iniciatyva įkurta kulinarijos akademija, kurioje ruošiami restoranų verslo profesionalai ir aukštos kvalifikacijos virtuvės personalas.

Sukūrėme studijų programos turinį, pagrįstą klasikine teorija ir praktinių įgūdžių tobulinimu, naudodami tradicines bei pažangias maisto gamybos technikas.

Kodėl mes ?


Apie Liutaurą